Ta oferta pracy została opublikowana ponad 40 dni temu i może być nieaktualna.
0

kandydatów

Etat Kierownik Gastronomii w Oddziale Cateringowym

Firma: Food & Catering Services miejsce pracy: Warszawa

Food & Catering Services jest oddziałem Polskiego Holdingu Hotelowego Sp. z o.o., drugiej największej spółki hotelowej w Polsce, a pierwszej z wyłącznie polskim kapitałem, zarządzający kilkunastoma hotelami rozlokowanymi w różnych częściach kraju. Zespół tworzą pasjonaci kulinariów z wieloletnim doświadczeniem, którzy doskonale czują się zarówno przygotowując małe, kameralne indywidualne zamówienia, jak i te duże, które wymagają czasu i zaangażowania sporych sił. Wśród naszych zadowolonych klientów są takie firmy, jak Państwowe "Porty Lotnicze", Polska Grupa Lotnicza SA oraz Welcome Airport Services Sp. z o.o. To nasze dania trafiają do pasażerów, którzy korzystają z salonów Executive Lounge i VIP na warszawskim Lotnisku im. Fryderyka Chopina.

 

Aktualnie poszukujemy do pracy kandydatów na stanowisko:

Kierownik Gastronomii w Oddziale Cateringowym
Miejsce pracy: Warszawa

Oczekiwania:

  • Koordynowanie kuchni cateringowej
    • Organizacja pracy i nadzór nad podległym personelem
    • Nadzór i kontrola towaru (żywności) pod względem ilościowym oraz jakościowym w hotelowym magazynie żywności.
    • Nadzór i kontrola nad zapewnieniem najwyższej jakości i estetyki produkowanych potraw zgodnie z obowiązującą recepturą i wyznaczonym kosztem na produkcję danej potrawy.
    • Nadzór i kontrola prawidłowego magazynowania żywności i sprzętu.
    • Nadzór nad przestrzeganiem procedur i norm w zakresie HACCP, BHP, PPoż i Sanepid.
    • Opracowywanie nowych receptur, proponowanie nowych rozwiązań i pomysłów.
    • Opracowywanie nowych pozycji menu przy dbałości o utrzymanie właściwego poziomu kosztu surowca (Food Cost).
    • Dbałość o realizację dostaw przy zachowaniu wysokich standardów, jakości i przechowywania transportowanej żywności
    • Dbałość o zapewnienie najwyższego poziomu obsługi klientów przez zapewnienie terminowych dostaw
    • Nadzór nad przestrzeganiem procedur i norm w zakresie użytkowania samochodów przeznaczonych do dostaw cateringu
  • Realizacja zadań budżetowych wyznaczonych dla oddziału cateringowego przez Dyrekcję Oddziału i Zarząd Spółki.
  • Odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie zespołu oddziału cateringowego oraz organizację pracy podległym pracownikom.
  • Dbałość o wzrost wartości sprzedaży i racjonalizację kosztów.
  • Dbałość o zwiększenie przychodu z działalności cateringowej oraz uzyskiwanie zaplanowanych wyników ekonomiczno-finansowych.
  • Dbałość o jakość świadczonych usług z uwzględnieniem standardów i wytycznych spółki.
  • Nadzór i kontrola jakości usług cateringowych oferowanych przez oddział.
  • Monitorowanie działań konkurencji oraz planowanie odpowiedniej strategii w zależności od zmian zachodzących na rynku.

Oferujemy:

  • pracę w stabilnej i prestiżowej firmie
  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, stałe wynagrodzenie zasadnicze wraz z premią zgodnie z regulaminem premiowania w Spółce
  • opiekę medyczną sponsorowaną przez pracodawcę oraz możliwość skorzystania z dodatkowych pakietów na specjalnych warunkach
  • rozbudowany pakiet świadczeń socjalnych
  • pakiety ubezpieczeń na życie dla pracownika i członków rodziny na preferencyjnych warunkach
  • obiady pracownicze na specjalnych warunkach
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • możliwość podnoszenia kwalifikacji poprzez profesjonalne szkolenia

Prosimy o dopisanie w przesyłanym CV klauzuli:


Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Polski Holding Hotelowy sp. z o.o. ul. Komitetu Obrony Robotników 39G 02-148 Warszawa, moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, w celu realizacji procesu rekrutacyjnego.


W przypadku zainteresowania udziałem w przyszłych procesach rekrutacyjnych prosimy dodatkowo o dopisanie klauzuli:Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Polski Holding Hotelowy sp. z o.o. ul. Komitetu Obrony Robotników 39G 02-148 Warszawa, moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, na potrzeby przyszłych procesów rekrutacyjnych, które będą mieć miejsce w okresie 1 roku od dnia wyrażenia zgody.


Twoje dane osobowe będą przetwarzane zgodnie z Polityką Prywatności Polskiego Holdingu Hotelowego sp. z o o., dostępną na stronie http://phh.pl/polityka-prywatnosci-dla-kandydatow-do-pracy/


Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Pozostałym osobom dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą.



Pozostałe oferty pracy w firmie Food & Catering Services
Etat Kucharz / Kucharka w firmie: Food & Catering Services miejsce pracy: Warszawa 28-06-2021

« Powrót do strony kategorii
Czy ta oferta pracy jest nieaktualna? Powiadom nas!   
Poleć ofertę pracy
Data dodania: 07-06-2021
Wyświetleń: 188