Ta oferta pracy została opublikowana ponad 40 dni temu i może być nieaktualna.
0

kandydatów

Etat General Manager

Firma: Instynkt Creative Group Sp. z o.o. miejsce pracy: Warszawa

Ogłoszenie numer: 7819719, z dnia 2022-12-14

Instynkt Food Group od ponad 15 lat zrzesza jedne z najprężniejszych konceptów gastronomicznych, obecnych na rynku warszawskim. Od 2017 roku Instynkt Food Group w ramach rozwoju firmy prowadzi silną ekspansję w Polskiej gastronomii, otwierając kolejne lokale w Gdańsku i Katowicach. W skład IFG wchodzą restauracje tj. Banjaluka, AIOLI.

General Manager

Miejsce pracy: Warszawa

 

Opis stanowiska

  • Dbanie o całość funkcjonowania restauracji zgodnie ze standardami wyznaczonymi przez Zarząd firmy,
  • Wspólnie z podległymi pracownikami i współpracownikami dbałość o wizerunek restauracji,
  • Dbanie o spójność oraz założenia konceptu,
  • Nadzór nad przygotowaniem restauracji do przyjęcia gości według check listy,
  • Codzienne raportowanie wyników sprzedażowych restauracji – raport zakupów,
  • Codzienne raportowanie wydatków oraz kosztów restauracji - raport kosztów, pliki zakupów,
  • Czynny udział w kontroli pracy na sali,
  • Udział w procesie rekrutacji oraz procesie szkolenia pracowników,
  • Zapoznanie podległych pracowników z zakresami obowiązków oraz regulaminami,
  • Zachowanie zasad i standardów obsługi gości w restauracji,
  • Dbałość o porządek,
  • Przedstawianie do akceptacji Zarządu kosztorysów na zakup wszelkiego rodzaju potrzebnego sprzętu,
  • Przeprowadzanie oraz kontrola remanentów magazynowych, barowych, kuchennych oraz sprzętu drobnego,
  • Wydawanie towaru z magazynów (chemia, asortyment baru, sprzęt drobny),
  • Współpraca z działem księgowości na poziomie rozliczeń utargów, faktur, dokumentów księgowych według określonych procedur,
  • Współpraca z działem marketingu zgodnie z zasadami wewnętrznymi,
  • Przestrzeganie oraz wdrażanie wszelkich regulacji BHP, PPOŻ, HACCAP,
  • Codzienna weryfikacja i sprawdzenia check list z dnia poprzedniego,
  • Odpowiedzialność za okresowe przeglądy sprzętu kuchennego oraz wentylacji i klimatyzacji oraz daty zakończenia gwarancji na dany sprzęt,
  • Nadzór nad organizacją cateringów i eventów,
  • Realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych i marketingowych,
  • Nadzór nad przestrzeganiem zapisów umów sponsorskich,
  • Terminowość w wykonywaniu zleconych zadań,
  • Dbałość i przestrzeganie kultury osobistej podległego personelu.

Wymagania

  • Minimum 5 lat doświadczenia w pracy na kluczowych stanowiskach kierowniczych w branży gastronomicznej,

  • Umiejętność opracowywania i wdrażania procedur,

  • Kreatywne zarządzanie,

  • Umysł analityczny,

  • Zdolności kierownicze i organizatorskie, zaangażowanie, energia i pasja do pracy,

  • Dyspozycyjność,

  • Samodzielność,

  • Duża odporność psychiczna,

  • Język polski w mowie i piśmie: biegle.

Oferujemy

  • Umowa B2B,

  • Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od wyników,

  • Elastyczny czas pracy,

  • i inne profity.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.


Pozostałe oferty pracy w firmie Instynkt Creative Group Sp. z o.o.
w firmie: , Wybierz

« Powrót do strony kategorii
Czy ta oferta pracy jest nieaktualna? Powiadom nas!   
Poleć ofertę pracy
Data dodania: 14-12-2022
Wyświetleń: 92